Web Analytics
Šapić: Očekuje se potpuna normalizacija vodosnabdevanja, EPS otklonio kvar - BetaRS

Šapić: Očekuje se potpuna normalizacija vodosnabdevanja, EPS otklonio kvar

Društvo | 16.07.2024 | access_time 19:40
Šapić: Očekuje se potpuna normalizacija vodosnabdevanja, EPS otklonio kvar
pet.scr youtube
 Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da je u fabrici vode "Makiš" došlo do problema u sistemu snabdevanja vodom zbog havarije na jednoj od trafostanica Elektroprivrede Srbije (EPS) zbog vrućine, kao i da je kvar otklonjen, preneo je Insajder.
 
Šapić je za Insajder kazao da je obavešten da je EPS kvar već otklonio i da se očekuje potpuna normalizacija snabdevanja vodom, u nastavku dana.
 
Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" prethodno je saopštilo da je zbog havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode "Makiš" moguć diskontinuitet u snabdevanju grada vodom u narednom periodu te da su sve raspoložive ekipe na licu mesta i da rade na hitnom otklanjanju kvara.


Beogradski vodovod: Havarija u fabrici vode 'Makiš', mogući problemi u vodosnabdevanju

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da zbog velike havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode "Makiš" u narednom periodu može doći do prekida snabdevanja grada vodom.

"Sve raspoložive ekipe JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija' su na licu mesta i rade na hitnom otklanjanju kvara", navodi se u saopštenju.

To preduzeće zamolilo je sugrađane da se suzdrže od neracionalne potrošnje i da vodu koriste samo za osnovne potrebe.









 

Teme