Web Analytics
Naslovne strane za petak, 19. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 19. jul 2024. godine

Društvo | 19.07.2024 | access_time 08:55
Naslovne strane za petak, 19. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 19. jul pišu o ubistvu policajca u Loznici, o dolasku nemačkog kancelara Olafa Šolca u Srbiju i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Terorizam" list piše o ubistvu policajca u Loznici.

BLIC - "Ovo je terorizam", Albanac ubio srpskog policajca kod Loznice, drugog teško ranio, piše list. List piše "Očekuje se dolazak Makrona u Beograd, a Vučić danas sa nemačkim kancelarom Šolcom.

VEČERNJE NOVOSTI - "Terorista OVK ubio policajca u Loznici", monstruozni zločin, piše list. List prenosi i reči predsedika Srbije Aleksandra Vučića sa samita u Londonu: "Ne moramo baš svi da duvamo u istu tikvu".

DANAS - "Litijum je "ispeglao" loše odnose Srbije i Nemačke", poruke iz Berlina pred dolazak u Beograd nemačkog kancelara Olafa Šolca. List piše i da je za smrt pripadnika MUP-a Srbije kod Loznice osumnjičen kosovski Albanac: "Politizacija mučkog ubistva policajca".

NOVA - "Loznica pod opsadom", ubio policajca, drugog teško ranio, pa peške pobegao ka granici, piše list. List piše i da "dinastija Gašić ima 13 firmi".

INFORMER - List piše o ubistvu policajca u Loznici.

KURIR - "Važan gost", list piše da je poseta nemačkog kancelara Olafa Šolca od izuzetnog značaja za Srbiju. "Poštovanje", o susretima predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa evropskim liderima na otvaranju četvrtog Samita Evropske političke zajednice u Londonu.

SRPSKI TELEGRAF - "Savremeni rudnici ruše predrasude", list piše da je velika tehnološka transformacija na delu u 21. veku.

POLITIKA - "Dačić: Teroristički akt koji dolazi sa KiM", potraga za Albancem koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića. List prnosi i reči Ričarda Grenela: "Budućnost Srbije je uz Ameriku".

Teme