Web Analytics
Milojević pred Jedinstvo: Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako - BetaRS

Milojević pred Jedinstvo: Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako

Fudbal | Izvor: Beta | 19.07.2024 | access_time 18:40
Milojević pred Jedinstvo: Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako
Trener fubdalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je danas da će meč protiv Jedinstva iz Uba, u prvom kolu nove sezone srpske Super lige, biti zanimljiv, ali ne i lak.

"Sve ekipe u Super ligi imaju kvalitet i svi su motivisani da se dokažu i pokažu. Ovo je početak sezone, ekipe još uvek nisu skroz uigrane i zato ne znamo šta možemo da očekujemo. Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako", rekao je Milojević novinarima uoči utakmice koja se igra u subotu od 20 sati, preneo je klupski sajt.

On je čestitao Jedinstvu na ulasku u Super ligu, uz ocenu da imaju potencijal za to takmičenje i poželeo im opstanak u ligi.

"Imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena - Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović... Mislim ipak da im je najveći adut kolektiv, uz trenera koji je dugo bio u Italiji i koji je pravi taktičar. Biće zanimljiva i atraktivna utakmica", dodao je Milojević.

Upitan da li će novi napadač Zvezde, Bruno Duarte, debitovati na toj utakmici, kazao je da za sada ne zna.

"Trenira sa nama, nedavno se priključio, biće u protokolu, ali da li će zaigrati - videćemo. Što se bonusa tiče, mi imamo veliki broj mladih igrača, a sve zavisi od taktike i protivnika ko će od njih da se nađe na terenu. Ne mora da znači da ćemo sutra imati samo dva bonusa na terenu", kazao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Dodao je i da su odrađene specifične pripreme zbog velikog broja reprezentativaca, koji su se ekipi priključili tek u Rusiji kada je ekipa već bila uigravana.

"Propustili su bazični deo i videćemo da li nekome treba još treninga da dođe u fizički željenu formu. Svakako imamo veliki fond igrača i s te strane ne postoji problem", naveo je Milojević.

Teme