Web Analytics
Crvena zvezda sigurna protiv Jedinstva na otvaranju sezone - BetaRS

Crvena zvezda sigurna protiv Jedinstva na otvaranju sezone

Fudbal | Izvor: Beta | 20.07.2024 | access_time 22:05
Crvena zvezda sigurna protiv Jedinstva na otvaranju sezone
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Jedinstvo iz Uba sa 4:0, u meču prvog kola Super lige Srbije.

Strelci za Zvezdu bili su Šerif Endiaje u 18. i 23, Aleksandar Katai u 53. i Bruno Duarte u 69. minutu.

Zvezda je povela u 18. minutu. Nakon centaršuta Mimovića na loptu je natrčao Endiaje i snažnim udarcem sa oko šest metara zatresao mrežu.

Pet minuta kasnije Endiaje je svojim drugim golom duplirao prednost Zvezde. Nakon asistencije Ilića, Senegalac se najbolje snašao u petercu i u padu prosledio loptu u mrežu.

U 53. minutu nakon asistencije Hvanga, Katai je izašao sam ispred golmana Jedinstva i sigurnim udarcem sa 12-13 metara doneo Zvezdi tri gola prednosti.

Zvezdin novajlija Bruno Duarte je u igru ušao u 68. minutu, a samo minut kasnije postigao je svoj prvi gol u crveno-belom dresu.

U narednom kolu, Zvezda će dočekati Mladost, dok će Jedinstvo ugostiti Partizan.

U istom terminu, Čukarički je kao domaćin pobedio Radnički iz Niša, golovima Đorđa Ivanovića u 32. i Mihajla Cvetkovića u 45. minutu.

OFK Beograd je u gostima pobedio lučansku Mladost sa 2:1.

Povela je Mladost u 59. minutu golom Dušana Cvetinovića, da bi preokret OFK Beogradu doneo pogocima Aleksandar Kahvić iz penala u 86. i u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Mladost je od 84. minuta igrala sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Cvetinović.

Teme