Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 21. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 21. jul 2024. godine

Društvo | 21.07.2024 | access_time 10:50
Naslovne strane za nedelju, 21. jul 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 21. jul pišu o nedavnoj poseti nemačkog kancelara Olafa Šolca, o Olimpijskim igrama u Parizu, o aktivnostima kompanije "Rio tinto" i o drugim temama.

BLIC - "Četiri poruke najmoćnijih evropskih lidera", povodom nedavne posete Beogradu nemačkog kancelara Olafa Šolca i najave posete francuskog predsednika Emanuela Makrona.

VEČERNJE NOVOSTI - "Nikola je rana na duši Srbije", list piše o sahrani policajca Nikole Krsmanovića, ubijenog na dužnosti. O strategiji za klimatske promene "Vrućine nam menjaju život".

POLITIKA - Razgovor nedelje sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem "Želim bar medalju više nego u Tokiju". Intervju sa izvršnim direktorom kompanije "Rio tinto" Jakobom Štausholmom "Život u dolini Jadra moći će neometano da se nastavi". U Temi nedelje o sve manjem broju đaka i studenata "Za svakog maturanta po dva indeksa".

KURIR - "Nova era", s litijumom smo postali ključna zemlja za strateške sirovine u EU. List, u tekstu pod naslovom "Ispraćaj", piše da je sahranjen policajac Nikola Krsmanović.

SRPSKI TELEGRAF - "Trampov novi dil za Srbiju i Balkan", novi-stari predsednik SAD uveliko se sprema za povratak u Belu kuću. List piše i da "Bobi preti 10 godina robije", o afera duple prodaje jahte.

ALO - "Kurti proteruje 150 srpskih porodica", teror na severu. List prenosi reči predsednika Vučića, "Penzije veće bar 10 odsto".

Teme