Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 25. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 25. jul 2024. godine

Društvo | 25.07.2024 | access_time 08:45
Naslovne strane za četvrtak, 25. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak 25. jul pišu o skupštinskoj sednici na kojoj se raspravlja o 60 tačaka dnevnog reda, o litijumu, kao i o predstojećim Olimpijskim igrama.

BLIC - "Srbija ima milion dnevnih migranata", o ljudima koji putuju na posao i đacima koji svakodnevno idu van mesta stanovanja. List piše da počinje suđenje u Beogradu Urošu Blažiću, koji je optužen za ubistvo više osoba u selima Dubona i Malo Orašje.

ALO - "U Nemačkoj se gradi prva rafinerija litijuma u EU", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Hoće od Atosa da naprave Natos", o upadu policije u manastir na Svetoj Gori. "Srbija napada olimpijske medalje", o nastupima sportista na predstojećim OI u Parizu.

DANAS - "Radnici u Srbiji rade šest sati duže nego u EU", o položaju zaposlenih. "Aliekspres u Srbiji novi udar na male trgovce", o konkurenciji na tržištu. "Vrhuška trguje resursima zarad opstanka na vlasti", o reakciji Proglasa na Memorandum o sirovinama koji je nedavno potpisan između Srbije i EU.

INFORMER - "Uprava sramoti Srbiju i Partizan", o porazu fudbalera beogradskog Partizana od kijevskog Dinama.

KURIR - "Ko je Aleksandar Krasnof, novi čovek SAD za Balkan", istražuje list. List objavljuje specijalni dodatak "Olimpijske igre u Parizu".

NOVA - "Vlast se dogovorila o kopanju litijuma još u septembru 2023", piše list. "Puteve plaćamo duplo više nego što je realno", o visokim cenama novoizgrađenih saobraćajnica u Srbji.

POLITIKA - List prenosi izjavu premijera Miloša Vučevića sa sednice Skupštine Srbije "Deklaracija brani Srbe u Srpskoj i na Kosmetu". "Dnevno u Beogradu izgori jedan klima-uređaj", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Putinov glavni čovek za nuklearke čudom preživeo atentat u Moskvi", piše list.

Teme