Web Analytics
Vučević kaže da je Parandilović osnivao odbore SNS-a, lider Novog lica Srbije demantuje - BetaRS

Vučević kaže da je Parandilović osnivao odbore SNS-a, lider Novog lica Srbije demantuje

Politika | 25.07.2024 | access_time 12:40
Vučević kaže da je Parandilović osnivao odbore SNS-a, lider Novog lica Srbije demantuje
Foto: Vlada Srbije/Slobodan Miljević
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Skupštini Srbije da je lider pokreta Novo lice Srbije Miloš Parandilović koji je sada izraziti kritičar vlasti, 2016. godine bio na listi Srpske napredne stranke (SNS) i hvalio politiku Aleksandra Vučića.

Reagujući na Parandilovićev govor u kojem je kritikovao politiku vlade i rekao da se ljudi iseljavaju, a premijer prima naređenja od predsednika države, Vučević je rekao da je situacija u zemlji mnogo bolja nego ranije i pitao da li se Parandilović sada stidi svoje prošlosti.

"Vi ste 2016. bili sa nama na listi, bili ste ponosni što ste u Priboju pravili naš mesni odbor, imamo vas na snimcima kako pričate da je politika Aleksandra Vučića najbolja. Bili ste sa nama, na listi u Priboju, ne preterano uspešno i onda smo se razišli", rekao je premijer.

Parandilović nije dobio pravo na repliku, ali je u povredi poslovnika rekao da nikad nije bio član SNS.

"Nije tačno da sam ikada bio član SNS i da sam osnivao vaše mesne odbore, to je ozbiljna laž. Bio sam član Srpskog pokreta obnove koji ste hteli da kupite kao mnoge, ali ja nisam na prodaju,", rekao je Parandilović pre nego što mu je predsednica Skupštine isključila mikrofon i oduzela reč.

Teme