Web Analytics
Stanojević: Sigurno ćemo dovesti još tri igrača - BetaRS

Stanojević: Sigurno ćemo dovesti još tri igrača

Fudbal | Izvor: Beta | 26.07.2024 | access_time 16:55
Stanojević: Sigurno ćemo dovesti još tri igrača
Trener fudbalera Partizana izjavio je danas pred meč sa Jedinstvom sa Uba da će crno-beli "sigurno dovesti" još tri pojačanja u ovom prelaznom roku.

"Partizan ima ogroman budžet za srpske uslove. Partizan ozbiljno plaća igrače i po mom mišljenju i preplaćuje. Ne možete skloniti igrače pod ugovorom. Dovešćemo sigurno još tri pojačanja: bočnog igrača, ofanzivnog veznog i naći ćemo napadača, s obzirom da ćemo dobiti ponudu za Saldanju", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan sutra od 20.00 na Ubu gostuje Jedinstvu u drugom kolu Super lige Srbije.

"Posle teškog poraza u Evropi dolazi nam meč u domaćem prvenstvu. Čuli smo da je stadion rasprodat i to je jedna mnogo lepa vest. Svi smo spremni, danas imamo poslednji trening i nadamo se dobrom rezultatu. Doveli su dosta novih igrača, igraju na specifičan način i ne odustaju od svog stila. Mlada ekipa koja će tek da napreduje. Dobra, organizovana ekipa tako da imaju moj pun respekt. Predvodi ih mlad stručnjak, koji ima jasnu ideju i model igre. Nezgodna ekipa", dodao je on.

U prvom kolu, Partizan je kao gost na svom stadionu pobedio Napredak sa 1:0.

"Mi ne samo da nismo na poslednja dva meča, već ni tokom pripremnih mečeva, nismo nametnuli svoj stil igre. Nismo još na nivou koji ja želim. U hodu se uigravamo, nadam se da će biti nekih osveženja. Trenutno smo daleko od igre kakvu ja želim", rekao je trener crno-belih.

On je rekao i da njegova ekipa nije napravila iskorak u odnosu na prethodnu sezonu.

"Nastavili smo u istom ritmu, nismo napravili iskorak. Mene više brine faza napada od faze odbrane. Pokazali smo da smo bezopasni u napadu i da se slabo krećemo. Ovoj ekipi je neophodno osveženje u napadu. Adaptacija na moj rad traje duže nego što sam očekivao. Kroz rad i određena pojačanja koja moraju hitno da dođu očekujem napredak", rekao je trener crno-belih.

On je dodao i da kada su pojačanja u pitanju, svaki dan razgovara sa upravom na tu temu.

"U ovom prelaznom roku su mi potrebna tri igrača, i u narednom još tri. Potrebno je da osvežimo ekipu. Nadam se da ćemo do utakmice sa Luganom dovesti bar dva igrača", rekao je Stanojević.

"Moramo da budemo bolji i prema napred da bismo mogli da igramo bolje odbranu. Ovo mi se nije dešavalo u karijeri da se u ovom peridu ni ne nazire pomak", rekao je Stanojević.

Na pitanje da li se kaje što je ovog leta preuzeo Partizan Stanojević je rekao da se nikada ne kaje.

"Ovo je moj posao i sve su to izazovi. S druge strane, bilo je raznih priča i obećanja, ali ne bih sada pričao o tome. Nikad se ne kajem za nešto. Teško je, patimo, ali zato sam i tu, da probam da rešim neke stvari", zaključio je Stanojević.

Teme