Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 28. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 28. jul 2024. godine

Društvo | 28.07.2024 | access_time 10:45
Naslovne strane za nedelju, 28. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. jul pišu o letnjim Olimpijskim igrama u Parizu, o obeležavanju godišnjice početka Prvog svetskog rata i o drugim temama.

BLIC - O nesreći u tržnom centru u beogradskom naselju Nova Galenika "Pao krov u tržnom centru, čudom izbegnuta tragedija".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o otvaranju "Srpske kuće" u Parizu "Najbolje od našeg roda u srpskoj kući usred Pariza". "'Orlovi' poleću, prete drim timu", o nastupu srpskih košarkaša na letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

POLITIKA - Specijalni dodatak lista povodom godišnjice početka Prvog svetskog rata "110 godina od početka velikog rata". "Vučić: Makron u Beogradu početkom septembra", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR - "Poslednji gorštak", pusta lepota Srbije. List prenosi i Vučićeve reči "Srbiju ništa tako brzo ne ujededini kao sportisti", da ćemo biti zadovoljni i sa deset medalja.

SRPSKI TELEGRAF - "Neka vidi planeta šta je ponos srpskog sveta", Vučić otvorio velelepnu Srpsku kuću u Parizu. List piše i o sjajnom početku naših sportista na OI u Parizu, "Novak rivalu dao samo gem, Mikec kao prvi ušao u finale.

ALO - "Uhapšen silovatelj kod Novog groblja". List prenosi i potresnu priču pevača Slaviše Vujića o novom teroru na Kosovu, "Albanci su mi zapalili kuću".

Teme