Web Analytics
Bajls se požalila na problem sa nogom, ali nastavlja takmičenje u Parizu - BetaRS

Bajls se požalila na problem sa nogom, ali nastavlja takmičenje u Parizu

Olimpijada | Izvor: Beta-AP | 28.07.2024 | access_time 13:15
Bajls se požalila na problem sa nogom, ali nastavlja takmičenje u Parizu
Čuvena američka gimnastičarka Simon Bajls požalila se danas na nelagodu u listu leve noge, ali je nastavila takmičenje u kvalifikacijama u ekipnoj konkurenciji na Olimpijskim igrama u Parizu.

Bajls je sa još pet timskih koleginica nastupila u Parizu, a posle nastupa na gredi je na kratko napustila teren sa timskim lekarom Marsijom Faustin. Ona se ubrzo vratila i sa klupe je posmatrala svoju ekipu.

U prenosu se moglo čuti da je jedna od najboljih gimnastičarki u istoriji rekla da je "osetila nešto u levom listu", ali se, pošto joj je uvijena noga, vratila takmičenju. 

Bajls je jedna od najvećih zvezda ne samo američkog tima nego i Olimpijskih igara u Parizu i svi su želeli da prisustvuju njenom nastupu, nakon što je propustila Igre u Tokiju pre tri godine boreći se sa depresijom.

Kvalifikacijama u dvorani Bersi prisustvovale su brojne poznate ličnosti, među kojima glumci Tom Kruz i Džesika Čestejn, muzičari Džon Ledžend, Arijana Grande i Snup Dog, kao i glavna urednica časopisa Vog Ana Vintur.

Bajls je tokom karijere osvojila ukupno 37 olimpijskih i svetskih medalja, a u Parizu će se boriti za još šest olimpijskih.

Teme