Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 29. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 29. jul 2024. godine

Društvo | 29.07.2024 | access_time 08:25
Naslovne strane za ponedeljak, 29. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 29. jula pišu o nastupima sportista iz Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, a bave se i listama čekanja u domaćem zdravstvu i protestima zbog litijuma.

BLIC - "Ni posle dva dana ništa od medalje", o sportistima iz Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu. "Student košta od 200 pa do 1.000 evra", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "U redu za operaciju oko 67.000 pacijenata", piše list o listama čekanja. "Baksuzan dan za naše sportiste", o učešću sportista iz Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

DANAS - "Dubok džep, pristojno letovanje", piše list o tome gde letuju građani država regiona. List piše o tome gde su i šta rade disidenti iz Srpske napredne stranke u tekstu pod naslovom: "Razlazi bez prljavog veša".

NOVA - "Danas protesti protiv iskopavanja litijuma", piše list. "Ko se ne usprotivi projektu Rio Tinto nije opozija", rekao je poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

POLITIKA - "Poraz od olimpijskog prvaka", o utakmici košarkaša Srbije i SAD na Olimpijskim igrama u Parizu. "Kolike su šanse da Amerika dobije prvu ženu predsednika", o predstojećim predsedničkim izborima u SAD.

KURIR - "Uspeh", Mali: Imamo ogroman novac na računu, preko sedam milijardi. List piše i da je na luna parkovima na vašarima povređeno desetine osoba, a da je slaba kontrola: "Parkovi užasa".

SRPSKI TELEGRAF - "Američki plaćeni ubica nišanio krupnu zver", dva pravca istrage posle hapšenja Martina Aleksandera. List piše i da Izrael udara na Hezbolah: "Sprema se najveći rat".

INFORMER - "Bolest", Gej parada i satanizam na otvaranju Olimpijskih igara. List prenosi izjave Ane Brnabić: "Litijumom ruše Vučića".

ALO - "Stravično", mladić poginuo u padu s krova auta u pokretu. List piše: "Hrvati napali Vučića zbog Jasenovca".

Teme