Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 31. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 31. jul 2024. godine

Društvo | 31.07.2024 | access_time 10:40
Naslovne strane za sredu, 31. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 31. jul 2024. godine pišu o našim strelcima koji su osvojili prvu zlatnu medalju za Srbiju na OI u Parizu, ali i o protestima širom Srbije protiv kopanja litijuma.

BLIC - "Bum-Bum zlato", Arunović i Mikec olimpijski šampioni. List piše i da "Makron stiže u pravo vreme", analitičari o najavljenoj poseti francuskog predsednika.

VEČERNJE NOVOSTI - "Hici Zorane i Damira za večnost", pala prva zlatna medalja. List piše i da su fakulteti na mukama, "Niko neće u stolicu asistenta".

DANAS - "Narod sve žešće i jače protiv rudnika litijuma", nakon serije protesta u gradovima Srbije , najveće okupljanje će biti u Beogradu 10. avgusta. List piše i o napadu tabloida na novinarku Tamaru Skrozu, "Opasno targetiranje, ali hajke nisu novost".

NOVA - "Zlatni, Zorana i Damir su olimpijski šampioni", Arnautović i Mikec napravili podvig u Parizu. List piše i da "Više tužilaštvo neće da pokrene istragu protiv Veselina Milića", prijava protiv načelnika beogradske policije i dalje luta tužilaštvom.

POLITIKA - "Zlatni pištolji Arnautovićeve i Mikeca". List piše i da "Spojenim sudovima teče otrov mržnje iz regiona", orkestrirani medijski udari na Aleksandra Vučića.

Teme