Web Analytics
Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Železničar, Zvezda gostuje Tekstilcu - BetaRS

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Železničar, Zvezda gostuje Tekstilcu

Fudbal | Izvor: Beta | 02.08.2024 | access_time 10:10
Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Železničar, Zvezda gostuje Tekstilcu
Utakmicama trećeg kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana dočekaće Železničar iz Pančeva, a Crvena zvezda će igrati na gostujućem terenu protov novajlije u ligi Tekstilca.

Prva utakmica trećeg kola igra se večeras od 20 časova u Lazarevcu, gde će Napredak dočekati IMT.

Partizan će u nedelju od 20 časova na svom terenu igrati protiv Železničara iz Pančeva i pokušaće da ostvari treću uzastopnu pobedu kojom bi se zadržao na čelu tabele. Ekipa iz Pančeva ima četiri boda iz prva dva meča.

Crno-beli u duel ulaze posle eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Dinama iz Kijeva.

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 20 časova igrati u Bačkoj Palanci protiv Tekstilca i treba im pobeda kako bi ispravili kiks iz prošlog kola protiv Mladosti (2:2). Tekstilac je pretrpeo oba poraza na startu Super lige.

Fudbaleri OFK Beograda igraju u subotu od 17.30 na gostujućem terenu protiv Novog Pazara i žele treću uzastopnu pobedu kako bi ostali u vrhu tabele. Novi Pazar je odigrao jednu utakmicu i pobedio i pokušaće da započne niz pobeda.

Ekipe koje su igrale u kvalifikacijama za evropska takmičenja igraće u nedelju. Vojvodina će od 20 časova u Beogradu igrati protiv Čukaričkog, a Radnički 1923 će od 21 čas u Gornjem Milanovcu dočekati Radnički iz Niša.

Ekipa iz Novog Sada je porazom u dvomeču od Ajaksa završila takmičenje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, a ekipa iz Kragujevca u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija porazom od crnogorskog Mornara.

U ostalim utakmicama Mladost iz Lučana će u subotu od 20 časova u Užicu dočekati Jedinstvo sa Uba, a TSC će na svom terenu dočekati Spartak.

Utakmice trećeg kola Super lige Srbije:

Napredak - IMT (20.00)

Subota:

Novi Pazar - OFK Beograd (17.30)
Mladost - Jedinstvo (20.00)
Tekstilac - Crvena zvezda (20.00)

Nedelja:

TSC - Spartak (17.30)
Čukarički - Vojvodina (20.00)
Partizan - Železničar (20.00)
Radnički 1923 - Radnički Niš (21.00)

Teme