Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 4. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 4. avgust 2024. godine

Društvo | 04.08.2024 | access_time 11:10
Naslovne strane za nedelju, 4. avgust 2024. godine
Foto:Beta/Dragan Gojić
 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 4. avgust pišu o državnom obeležavanju Dana sećanja na "Oluju", o hapšenju Srba na Kosovu, najavljuju današnji teniski meč Novaka Đokovića za olimpijsko zlato u Parizu, a pišu i o drugim temama.


ALO - "Oluja zločin koji traje" o 29. godišnjici hrvatske vojne akcije "Oluja". List piše i da "Korona ponovo hara Srbijom".

BLIC - Izjava patrijarha Srpske pravoslavne crkve na obeležavanju godišnjice od proterivanja Srba iz Hrvatske u akciji "Oluja", koje je održano u Loznici "Porfirije: Pred progonima ne odustajemo od života, mira, napretka i slobode".

VEČERNJE NOVOSTI - "Nikada neće biti traktora i progona", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Danu sećanja na "Oluju". Intervju ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka "Vučić će odoleti pritisku i neće biti sankcija Ruskoj Federaciji".

KURIR - O hapšenju petorice Srba kod Gnjilana "Teror". "Ponosim se kad vidim kako našim sportistima srce bije za Srbiju" naveo je u intervjuu ministar sporta Zoran Gajić.

POLITIKA - "Nikad više progona, pogroma ni traktora", izjava predsednika Vučića na obeležavanju godišnjice "Oluje". "Petorica Srba na KiM uhapšena zbog navodnih ratnih zločina", o hapšenju Srba iz okoline Gnjilana od strane Kosovske policije.

SRPSKI TELEGRAF - "Nema spasa ako služite drugome" izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na obeležavanju 29 godina od akcije "Oluja" .

Teme