Web Analytics
Milojević: Nema lakih protivnika, ozbiljan zadatak u plej-ofu - BetaRS

Milojević: Nema lakih protivnika, ozbiljan zadatak u plej-ofu

Fudbal | Izvor: Beta | 05.08.2024 | access_time 15:00
Milojević: Nema lakih protivnika, ozbiljan zadatak u plej-ofu
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da u plej-ofu za Ligu šampiona nema lakih protivnika, ali da njegova ekipa ima dovoljno vremena da se pripremi za ozbiljan zadatak i duel protiv pobednika dvomeča Jagjelonije i Bode Glimta.

"Nema lakih protivnika u plej-ofu. Jagjelonija i Bode Glimt su dve izuzetno kvalitetne i disciplinovane ekipe. Pred nama je ozbiljan zadatak, ali ima još uvek vremena do dvomeča. Ispratićemo prvo rasplet utakmica koje će odigrati naši potencijalni protivnici", rekao je Milojević za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde igraće u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona protiv pobednika duela poljske Jagjelonije i norveškog Bode Glimta, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Prve utakmice igraju se 20. i 21. avgusta, a revanši su 27. i 28. avgusta.

"Imaćemo dovoljno vremena da dobro analiziramo rivala i da se pripremimo na najbolji način. Drago mi je što se revanš igra na 'Marakani', znam da ćemo imati veliku podršku naših navijača, ali pre toga nas očekuje dosta obaveza u prvenstvu, trenutno smo fokusirani samo na meč protiv Novog Pazara", naveo je Milojević.

Teme