Web Analytics
Hrvatski golman Popadić: Ovo mi je najgori poraz u životu - BetaRS

Hrvatski golman Popadić: Ovo mi je najgori poraz u životu

Olimpijada | Izvor: Beta | 11.08.2024 | access_time 18:15
Hrvatski golman Popadić: Ovo mi je najgori poraz u životu
Golman vaterpolo reprezentacije Hrvatske Toni Popadić rekao je da mu je današnji poraz od Srbije u finalu Olimpijskih igara u Parizu - najgori poraz u životu.

"Teško je, ovo mi je najgori poraz u životu, to je sigurno. Žao mi je prvenstveno zato što bili smo odlični u protekle dve utakmice, koje su bile ključne i gde smo stvarno pokazali neverovatan karakter. Danas na početku utakmice nismo bili pravi, nismo bili čvrsti u obrani. Pustili smo neke lagane golove i stoga nam se probudila neka nervoza i u napadu", rekao je Popadić posle utakmice, prenela je Hina.

Hrvatska je danas osvojila srebrnu olimpijsku medalju, pošto je u finalu izgubila od Srbije 11:13.

"Sve čestitke Srbima, zasluženo su pobedili. Mi ćemo jednostavno morati da se zadovoljimo srebrom. Trenutno boli, ali proći će", dodao je Popadić, koji je utakmicu završio sa tri odbrane.

Njegov saigrač Rino Burić rekao je da je srpski tim danas bio bolji, a da je utakmicu odlučio loš početak njegove ekipe.

"Čestitam Srbima, danas su bili bolja ekipa, a nas je koštao ulazak u utakmicu. Posle smo pokušavali da pronađemo priključak, ali nikako nismo mogli da ih stignemo. Zakazali smo u najbitnijoj utakmici. Da li smo bili impresionirani? Ne, u utakmicu smo ušli kao u svaku drugu. To što su tu neki krugovi na zidovima, nije predstavljalo ništa drugačije od ostalih finala koje sam igrao", naveo je on.

Hrvatski vaterpolista Loren Fatović počeo je utakmicu sa dva gola, ali je posle toga stao.

"Ljudi su nam prelako postizali golove sa tri metra, sa devet metara, odakle su hteli. Jednostavno danas nismo igrali dobro odbranu. Nema objašnjenja, bilo bi lako da smo imali objašnjenja, to bismo popravili nakon prvog primljenog gola. Jednostavno nije bio naš dan", rekao je Fatović.

Teme