Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 12. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 12. avgust 2024. godine

Društvo | 12.08.2024 | access_time 08:55
Naslovne strane za ponedeljak, 12. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 12. avgusta pišu o vaterpolistima Srbije koji su na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili zlatnu medalju i protestu u Beogradu protiv eksploatacije litijuma u Srbiji.

BLIC - "Vaterpolo je naš sport", o vaterpolistima Srbije koji su na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili zlatnu medalju. "Skup demokratski a biokade i nasilje su teror manjine", rekao je o protestu protiv eksploatacije litijuma u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VEČERNJE NOVOSTI - "Narugali se demokratiji, ovde trpimo teror manjine", kazao je, o protestu protiv eksplatacije litijuma predsednik Srbije Aleksandra Vučić. "Zlatni povrataka otpisnih", o vaterpolistima Srbije koji su na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili zlatnu medalju.

DANAS - "Srbija rekla Ne rudniku litijuma", o protestu u Beogradu pod parolom "Rudnika neće biti". "Olimpijski šampioni treći put zaredom", o vaterpolistima Srbije koji su na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili zlatnu medalju.

NOVA - "Srbiji zlato - Hrvati se poklonili našim šampionima", o uspehu vaterpolista Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu. "Odbrana prava na zemlju, vazduh vodu", o protestu u Beogradu protiv eksploatacije litijuma u Srbiji.

POLITIKA - "Srbija odbranila olimpijski tron", vaterpolisti osvojili treće uzastopno zlato na OI. List piše i da je "Aljbin Kurti sve nasilniji jer mu ističe vreme", može li Priština da izgubi zaštitu svojih sponzora.

KURIR - "Zlato", mi smo vaterpolo sila, piše list. List prenosi i reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Biću najgori policajac za "Rio Tintu".

SRPSKI TELEGRAF - "Dan žalosti za crnu petorku", propao im plan da blokiraju Srbiju i skinu Vučića na ulici, piše list. List piše i o pobedi vaterpolista Srbije u finalu Olimpijskih igara.

INFORMER - "Vučić jasan: Poslušaću narod", šarlatani me ne interesuju, piše list. List piše i o osvajanju zlatne medalje u vaterpolu na OI.

ALO - "Delfini potopili Hrvatsku", srpski vaterpolisti osvojili treće uzastopno zlato na OI, piše list. List prenosi i izjavu predsednika Srbie Aleksandra Vučića nakon protesta u Beogradu i blokadi železničkih stanica: "Razgovaraću sa narodom, Šolak želi da uništi Srbiju".

Teme