Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 14. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 14. avgust 2024. godine

Društvo | 14.08.2024 | access_time 10:30
Naslovne strane za sredu, 14. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 14. avgusta pišu o toplotnom talasu u Srbiji, situaciji u pravosuđu i o političkoj situaciji u Nišu.

BLIC - "Mladi veruju u naučnike a podeljeni o vojnom roku", prenosi list istraživanje o stavovima mladih u Srbiji. "Ćuprija najvrelija danju, Beograd noću", o toplotom talasu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Nedostaje 500 sudija, mladi idu u advokate", piše list. "Sindikati neće manje od 60.000", o pregovorima o minimalnoj zaradi.

DANAS - List prenosi izjave trojice aktivista koji su, posle protesta protiv eksploatacije litijuma, osuđeni pa pušteni, u tekstu pod naslovom: "I policajci su bili na našoj strani". "Zastrašivanje građana ili neophodan potez", o reagovanjima na angažovanje Specijalne antiterorističke jedinice na protestu u Beogradu protiv iskopavanja litijuma u Srbiji.

NOVA - "SNS opet vlada u Nišu, opozicija očekuje nove izbore", piše list. "Sat čuvanja dece ide i do 900 dinara", piše list o "novom biznisu u Srbiji".

POLITIKA - "Korona utiče na promenu zanimanja", piše list. "Helikopteri iz Srbije u bici s vatrom na Sutjesci", o požaru u b.h entitetu Republika Srpska.

KURIR - "Muke", roditelji dece sa smetnjama u razvoju koja su agresivna kažu: Nemamo gde sa njima, izradimo im centar. List piše i o slavlju naših olimpijaca: "Nole pao u sevdah, Avramović lumpovao".

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi intervju Donalda Trampa: "Mask će čistiti duboku državu".

INFORMER - "Siledžije puštene iz zatvora", sramotna odluka suda, piše list. List piše i kako su hejteri napali naše sportiste, pod naslovom: "Marš na lečenje, bolesnici".

ALO - "Romanija Noletu na uvce", luda žurka srpskih olimpijaca potrajala do jutra. List piše o toplotnom talasu: "Danas do 41 stepen", zahlađenje tek od nedelje.

Teme