Web Analytics
Milojević: Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim - BetaRS

Milojević: Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim

Fudbal | Izvor: Beta | 14.08.2024 | access_time 18:20
Milojević: Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora dobro da se pripremi za psihički i fizički tešku utakmicu protiv Čukaričkog u Super ligi Srbije.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to", rekao je Milojević, navodi se na sajtu kluba.

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 20 časova na gostujućem terenu u Pančevu protiv Čukaričkog, utakmicu petog kola Super lige Srbije.

Govoreći o igri Čukaričkog, Milojević je rekao da se igra te ekipe vrti oko Marka Docića, koga je nazvao legendom kluba sa Banovog brda.

"Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju", naveo je on.

Fudbaler Zvezde Bruno Duarte postigao je četiri gola na četiri utakmice, a Milojević je rekao da igrači moraju da se dokazuju na svakom treningu i da kod njega niko ne može da se "zacementira" u startnu postavu.

"Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat", dodao je trener crveno-belih.

Milojević je rekao da je golman Omri Glazer u završnoj fazi rehabilitacije, a da Šerif Endiaje ima malih problema i da će sačekati mišljenje lekarskog tima.

Zvezda će u utorak igrati prvu utakmicu protiv Bode Glimta, u plej-ofu za Ligu šampiona.

"Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode", rekao je Milojević.

Zvezda će protiv Čukaričkog u Pančevu igrati na veštačkoj podlozi, kao i protiv Bodea.

"Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra", naveo je Milojević.

Posle četiri kola obe ekipe imaju po 10 bodova, Zvezda je prva na tabeli, a Čukarički treći.

Teme