Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 15. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 15. avgust 2024. godine

Društvo | 15.08.2024 | access_time 08:40
Naslovne strane za četvrtak, 15. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 15. avgust pišu o stavovima predsednika Srbije u vezi sa eventualnim rudarenjem litijuma, kao i psihijatara i psihologa o uticaju te teme na mentalno zdravlje građana.

ALO - Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković navodi da "stranci ulažu stotine miliona evra da sruše vlast". List piše da su jednog Beograđanina ubili s leđa na žurki u Španiji.

BLIC - "Kao da su Rusi svuda oko nas", piše list o Rusima u Beogradu. "Srbija kao u rerni: Posle +40, stiže nam žuta kiša", piše list o "toplotnom talasu".

DANAS - List prenosi stavove psihijatara i psihologa o uticaju aktuelne teme iskopavanja litijuma na mentalno zdravlje građana Srbije, u tekstu pod naslovom: "Narod razapet između protesta i bensendina". "Pre Rio Tinta mora da ode Vučić", kaže doskorašnji predsednik Dveri Boško Obradović.

NOVA - "Za deceniju iz zemlje otišlo 6.000 lekara", piše list. "Država slupala 70 miliona u fudbal, a medalje donose deca iz hladnih bazena", piše list.

INFORMER - "Vučić satima odgovarao na pitanja građana" o razgovoru predsednika Srbije sa građanima u Malom Zvorniku. "Srbin čak deset dana odolevao ajkulama" ispovest o nesreći na okeanu.

KURIR - O zločinu u Marbelji "Srbin s poternice ubijen s leđa na proslavi u vili". "U nedelju stiže ubica paklenog talasa" još četiri dana tropskih vrućina.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o pet najvećih laži o projektu Jadar koje se šire na društvenim mrežama, kao i o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku.

POLITIKA - "Zarada ne sme da bude važnija od zdravlja", kazao je u Malom Zvorniku predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru s građanima, o rudarenju litijuma. "Stigla voda za žedna grla na Suvoj planini", piše list.

Teme