Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 18. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 18. avgust 2024. godine

Hronika | 18.08.2024 | access_time 11:00
Naslovne strane za nedelju, 18. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 18. avgust pišu o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su milijarde evra ubačene u Srbiju radi rušenja vlasti, ali i o prvoj transplantaciji srca u klinici "Dedinje" posle tri decenije.

ALO - List piše da lažni ekolozi spremaju pakao građanima Srbije u septembru. "Noletov poslednji ples za Srbiju" o navodima da će Đoković poslednji put igrati za reprezentaciju u septembru ove godine. 

BLIC - "Stotine miliona evra za moje rušenje", Vučić u poseti opštini Žagubica. List piše i o Milanu Kričku (34) pacijentu kome je u klinici "Dedinje" presađeno srce: "Prvo ću zagrliti svoju decu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Milijarde evra ubačene u zemlju, cilj da me sruše", Vučić o tajnim uplatama. List piše i da je Milan Kričak, nakon operacije presađivanja srca, otpušten iz klinke "Dedinje": "Sa novim srcem ću decu da zagrlim".

DANAS - "Vučić je sateran u ćošak, krenuo je na sve ili ništa", kaže Jovančićević, potpredsednik Demokratske stranke. List piše da su Rusija i Kina veoma zainteresovane za proteste zbog kopanja litijuma "Raspirivanje antizapadnog sentimenta, u borbi za uticaj na Vučića".

KURIR - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić u intervjuu za list kaže "Vučić želi da čuje svako mišljenje, da razjasni nedoumice kako država ne bi propustila veliku šansu." List piše o sahrani scenariste Siniše Pavića.

POLITIKA - "Vučić: Milijarde evra uložene u moje rušenje". List piše i o "Rudarskoj renesansi u Italiji", jer je navodno australijska "Altamina" dobila dozvole za istraživanje proizvodnje litijuma, ispod zelenih polja oko jezera blizu Rima.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da se u SAD dešava "zavera" i da je nestalo telo momka koji je pucao na Donalda Trampa.

Teme