Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 19. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 19. avgust 2024. godine

Društvo | 19.08.2024 | access_time 09:35
Naslovne strane za ponedeljak, 19. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja imaju razne teme, a većina da je teško bolestan, u dubokoj starosti, umro nekadašnji francuski glumac Alen Delon.

ALO - Povodom različitih stavova vlasti i opozicije u vezi rudarenja litijuma "Borba oko litijuma politička, važna pitanja pala u drugi plan".

BLIC - List piše povodom smrti Alena Delona: "Odlazak najvećeg filmskog zavodnika". List piše i da su "učenici na popravnom ispitu zbog lektire, pa čak i slikanja".

VEČERNJE NOVOSTI - "Mlade pravnike vratiti u sudnice", o novoj reformi pravosuđa. "Zimnicu valja da stavimo ranije", preporučuje list.

DANAS - "Srbija je postala mesto gde je nemoguće živeti", rekao je predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta. List piše o Delonu: "Očaravajući glumac koji je postao mit".

INFORMER - "Vehabija se krio na Kosovu!", o ubistvu pripadnika vehabija kod Novog Pazara.

KURIR - "Terorista", o ubistvu pripadnika vehabija kod novog Pazara, tokom oružanog sukoba sa policijom.

NOVA - "Era Vučića i kolonizacije Srbije se približava kraju", rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. List o smrti Delona piše: "Odlazak samuraja lepog lica".

POLITIKA - "Zapad naoružava region, Srbija sama jača vojsku", piše list. "Vehabija ubijen u okršaju sa policijom", o oružanom sukobu sa policijom kod Novog Pazara.

SRPSKI TELEGRAF - Intervju sa funkcionerom Socijalističke partije Srbije i ministrom bez portfelja Đorđem Milićevićem: "Puna podrška Vučiću za dalji razvoj Srbije".

Teme