Web Analytics
Milojević: Trebalo je da budemo hrabriji protiv Bode Glimta - BetaRS

Milojević: Trebalo je da budemo hrabriji protiv Bode Glimta

Fudbal | Izvor: Beta | 20.08.2024 | access_time 23:30
Milojević: Trebalo je da budemo hrabriji protiv Bode Glimta
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Bode Glimta trebalo da bude hrabrija s loptom i da će u revanšu u Beogradu, u kome mora da nadoknadi gol zaostatka, biti "borba prsa u prsa".

"Igramo protiv jedne ekipe koja želi prostor, tranziciju i trčanje, jako dobro igraju na ovoj podlozi, fascinantno je kako kontrolišu loptu. Nismo uspeli da spustimo tu njihovu igru, trebalo je da budemo hrabriji sa loptom u nogama. Nismo se snašli, u drugom delu smo rekli da igramo po cenu greške", rekao je Milojević za televiziju Arena sport posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Norveškoj od Bode Glimta 1:2, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Bode je poveo golom koji je Odin Bjertuft postigao u 52. minutu, a prednost je udvostručio Isak Mata u 62. Konačan rezultat postigao je Ognjen Mimović u 75. minutu.

"Milson im je pravio dosta problema, ušli smo u trku sa njima. Dali smo gol, imali još par šansi, ali to je to. Bode je davao golove u svom stilu, imamo drugu utakmicu u Beogradu, imamo osam dana da se spremimo i da damo sve od sebe", naveo je Milojević.

"Rezultat je mnogo bolji kada je 2:1 nego 2:0. Biće utakmica 'prsa u prsa' u revanšu. Moji igrači su dali sve od sebe, rekao sam da mi Bode nije nepoznanica, nego smo mi nepoznanica koliko možemo", dodao je trener Zvezde.

Revanš utakmica igra se u sredu 28. avgusta od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona, a poraženi u grupnu fazu Lige Evropa.

Teme