Web Analytics
Spajić: Previše smo poštovali Bode, u revanšu moramo da budemo agresivniji - BetaRS

Spajić: Previše smo poštovali Bode, u revanšu moramo da budemo agresivniji

Fudbal | Izvor: Beta | 20.08.2024 | access_time 23:45
Spajić: Previše smo poštovali Bode, u revanšu moramo da budemo agresivniji
Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić rekao je da je njegova ekipa večeras previše poštovala Bode Glimt u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona, a da joj snagu uoči revanša daje postignut gol i dobra igra u poslednjih pola sata utakmice.

"Dali smo im previše inicijative, morali smo da budemo malo agresivniji, dosta smo ih pustili da igraju, te se to otelo kontroli. Pregrmeli smo prvo poluvreme, u drugom smo se dogovorili da izađemo hrabrije. Međutim, nije ispalo kako treba i tek nakon toga smo počeli da igramo na pravi način. Bili smo hrabriji, postigli smo gol, visio je i drugi u vazduhu, ali to je dokaz da mi možemo i moramo, da tako treba da uđemo u utakmicu", rekao je Spajić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Norveškoj od Bode Glimta 1:2, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Bode je poveo golom koji je Odin Bjertuft postigao u 52. minutu, a prednost je udvostručio Isak Mata u 62. Konačan rezultat postigao je Ognjen Mimović u 75. minutu.

"Dali smo im previše respekta, to nas je koštalo poraza. Očekujem punu 'Marakanu', hrabriju Zvezdu i prolaz dalje", naveo je Spajić.

On je rekao da bi ekipa u revanšu trebalo da igra kao u poslednjih pola sata večerašnje utakmice.

"Gol koji smo postigli i poslednjih 20, 30 minuta nam daju snagu. To je model kako treba da igramo. Oni su takva ekipa, mnogo vole da trče, imaju mnogo tranzicije, mi to moramo da prihvatimo. Moramo da odgovorimo agresijom, poslednjih 30 minuta je pokazatelj i očekujem agresivniju igru na 'Marakani' ", dodao je Spajić.

Ognjen Mimović je rekao da je srećan zbog prvog gola u Zvezdi.

"Prvenac u Zvezdi i lep osećaj, ali mi je žao što pogodak nije doneo makar nerešen rezultat. Imamo revanš u kom ćemo dati sve od sebe da prođemo", naveo je on.

"Imam osećaj kao da sam odigrao 70 minuta, a ne da sam ušao u drugom poluvremenu. Mnogo težak i intenzivan meč. Pred kraj smo imali inicijativu i pokazali da možemo. Verujemo u pozitivan rezultat pred našim navijačima", dodao je desni bek Zvezde.

Revanš utakmica igra se u sredu 28. avgusta od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona, a poraženi u grupnu fazu Lige Evropa.

Teme