Web Analytics
Stanojević se nada dobrom rezultatu protiv Genta u plej ofu Lige Konferencija - BetaRS

Stanojević se nada dobrom rezultatu protiv Genta u plej ofu Lige Konferencija

Fudbal | Izvor: Beta | 21.08.2024 | access_time 12:55
Stanojević se nada dobrom rezultatu protiv Genta u plej ofu Lige Konferencija
Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da su svi njegovi fudbaleri zdravi pred meč protiv belgijskog Genta i da će tim izaći na teren u najjačem sastavu, zbog čega se svi nadaju dobrom rezultatu.

"Čeka nas vrlo važna utakmica, nažalost bez navijača. Svi osećamo veliku žal zbog toga, ali svi smo spremni i zdravi. Nemamo kadrovskih problema tako da izlazimo u najjačem sastavu i nadamo se dobrom rezultatu", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare pred prvu utakmicu plej-ofa za Ligu Konferencija protiv Genta u Beogradu.

Stanojević je podsetio da je Partizan igrao protiv Genta pre nekoliko godina i da svi znaju kakva ih utakmica očekuje, ali da se on nada da će rezultat biti pozitivan jer vidi promene na bolje u igri.

"Za nijansu smo bili bolji protiv Lugana nego na početku. Nismo još kakvi smo hteli da budemo ali trudićemo se. Vremena nema previše. Što se tiče prvenstva, tu smo dobro startovali, ali što se tiče Evrope tu smo startovali loše... Potrebni su samo rad i strpljenje", rekao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana ispali su iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa nakon što su izgubili u dvomeču protiv Lugana ukupnim rezultatom 3:2.

Stanojević je rekao da se u narednih desetak dana u timu očekuju još neke kadrovske promene i da će on, nakon toga, kroz selekciju igrača pokušati da reši određene probleme koji postoje u igri.

"Tu mora da pomogne i klub. Da se oslobodimo nekih igrača i da neki drugi mogu da dođu do izražaja, da bi mogli da radimo kako bih želeo", rekao je.

Potvrdio je da Aldo Kalulu nije u konkureciji za sastav za meč protiv Genta, zbog klupske kazne koju je dobio zbog "neprimerenog ponašanja" protiv Lugana.

Odgovarajući na pitanje o odlasku člana stručnog štaba Radomira Kokovića, Stanojević je rekao da je razlog za njegov odlazak "privatne prirode".

Fudbaler odbrane Partizana Mario Jurčević rekao je da ekipa zna da je protiv Genta očekuje teška utakmica, ali da svi saigrači i žele da igraju takve utakmice, zbog čega će dati sve da uđu u grupnu fazu i nastave takmičenje u Evropi.

"Nismo u Evropi do sada napravili neki rezultat ali imamo dve utakmice da to popravimo. Ja nisam prošao pripreme od početka, ali očekujem i da moje igre budu bolje jer znam šta šef želi. Svi ćemo biti bolji i bolji", rekao je Jurčević.

Teme