Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 27. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 27. avgust 2024. godine

Društvo | 27.08.2024 | access_time 08:35
Naslovne strane za utorak, 27. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 27. avgust pišu o dolasku predsednika Francuske Emanuela Makrona u Srbiju, zadržavanju hrvatske pevačice Severine Vučković na srpskoj granici, o hapšenju čoveka za kog se sumnja da je špijun Hrvatske i drugim temama.

ALO - List piše o zadržavanju pevačice Severine Vučković na granici. Pod naslovom "Ameri gaze sve Putinove crvene linije", list piše o upadu ukrajinske vojske u Kursk.

BLIC - O poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji "Pet ključnih tema sastanka Makron-Vučić". "Ni kometa, ni meteor, već raspali satelit", list piše o satelitu koji je proleteo pre dva dana Srbiju.

VEČERNJE NOVOSTI - "Nedostaje nam 200 miliona stabala" upozorenje stručnjaka. "Rampa zbog stavova o 'Oluji' i Srebrenici", o zadržavanju pevačice Severine Vučković na srpskoj granici.

DANAS - Pod naslovom "Severina nova žrtva spiskova nepodobnih" list piše o zadržavanju hrvatske pevačice na granici. List piše i o tome ima li protesta bez politike i da li bi političari trebalo da se drže po strani.

INFORMER - "Deca leptiri dobila lek" - država nabavila terapiju iz SAD. "Amerikanci naredili Francuzima da uhapse Pavela Durova", o hapšenju osnivača aplikacije Telegram.

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije: "Jedna laž sustiže drugu! Već sam pričao sa narodom i tek ću, to ih posebno nervira". "Zahuktava se kampanja", o predsedničkim izborima u SAD.

NOVA - "Šapić žmuri na opšti kolaps u Beogradu", list piše da se gradonačelnik Beograda posle dočeka srpskih olimpijaca ne pojavljuje u javnosti. "Supruga i ja nismo otišli na veštačku oplodnju zbog mog hapšenja", rekao je vojni sindikalac Novica Antić u intervjuu za list.

POLITIKA - List piše o poslednjim pripremama pred dolazak predsednika Francuske Emanuela Makrona u Srbiju. "Broj požara povećan više od dva puta", o požarima u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF - "Šalju špijune u Srbiju da ruše litijum i Rio Tinto", o akciji BIA i hapšenju osobe za koju se sumnja da je špijun Hrvatske.

Teme