Web Analytics
Milojević: Crvena zvezda igra sutra protiv jako dobre ekipe za plasman u Ligu šampiona - BetaRS

Milojević: Crvena zvezda igra sutra protiv jako dobre ekipe za plasman u Ligu šampiona

Fudbal | 27.08.2024 | access_time 17:05
Milojević: Crvena zvezda igra sutra protiv jako dobre ekipe za plasman u Ligu šampiona
Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević izjavio je danas u Beogradu da tim sutra igra protiv jako dobre ekipe, noverškog kluba Bode Glimt.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Bode Glimta 2:1 u prvom od dva meča u okviru plej-ofa za Ligu šampiona. Duel Zvezde i Bode Glimta igraće se sutra od 21.00 u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić".

"Očekuje nas drugo poluvreme plej-ofa na našem stadionu. Meč ima veliki značaj, ulog je plasman u Ligu šampiona. Bode je bio bolji i pobedio je, ali prošlo je samo prvih 90 minuta. Oporavili smo se, pojedinci su se podigli na fizičkom planu. Igramo protiv jako dobre ekipe, nema loših na ovom nivou", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Milojević je rekao da Bode Glimt, čiji su igrači juče stigli u Beograd, ima "sistem rada i igre" tako će sutrašnja utakmica neće biti "manje teška" od one u Norveškoj.

"Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način. Imamo probleme kod pojedinih igrača, ali nisu takvi da neće biti u konkurenciji. Biće skoro pun stadion, probaćemo da odradimo šta smo trenirali i uđemo u Ligu šampiona", dodao je on.

Pobednik duela srpskog i norveškog tima plasiraće se u Ligu šampiona, dok će poraženi igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Teme