Web Analytics
Bez pogodaka u duelu Partizana i Vojvodine - BetaRS

Bez pogodaka u duelu Partizana i Vojvodine

Fudbal | Izvor: Beta | 01.09.2024 | access_time 23:20
Bez pogodaka u duelu Partizana i Vojvodine
Fudbaleri Partizana i Vojvodine odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u meču sedmog kola Super lige Srbije.

Partizan je četvrti sa 11 bodova, a Vojvodina 14. sa pet bodova.

U narednom kolu, Partizan će gostovati OFK Beogradu, dok će Vojvodina dočekati Železničar.

Prvu priliku na meču imala je Vojvodina. Andrija Radulović je izašao sam ispred golmana Partizana Aleksandra Jovanovića, ali je golman crno-belih dobro intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

U 16. minutu veliku priliku je propustio Vukan Savićević. Našao se sam na drugoj stativi, ali je neometan sa pet metara šutirao preko gola Partizana.

Svoju bolju igru u prvom poluvremenu Vojvodina je mogla da kruniše u 43. minutu, ali je udarac Zadija Serija sa oko 15 metara odbranio Jovanović.

Partizan je prvu priliku imao u 53. minutu. Natho je proigrao Ksandera Severinu, koji je šutirao iskosa, ali je intervenisao golman Vojvodine Rosić i nogom odbranio njegov udarac.

Novu priliku Partizan je imao u 75. minutu. Natho je uputio oštar centaršut, eli je dobro ispred gola reagovao jedan defanzivac Vojvodine ispred Nemanje Nikolića i izbacio loptu u korner.

Pet minuta kasnije udarac iskosa sa ivice šesnaesterca je oprobao Severina, ali je Rosić bio dobro postavljen.

Severina je imao priliku i u prvom minutu sudijske nadoknade vremena, ali je njegov udarac izblokiran. Do kraja meča nije bilo ozbiljnijih šansi i utakmica je završena bez pogodaka.

Teme