Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 4. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 4. septembar 2024. godine

Društvo | 04.09.2024 | access_time 09:15
Naslovne strane za sredu, 4. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o teroru koji prištinske vlasti sprovode na severu Kosova nad srpskim stanovništvom, o kampanji predsednika Srbije Aleksandra Vučiča koji će narednih pet dana boraviti u lozničkom kraju gde će razgovarati sa građanima o projektu "Jadar" i drugim temama.

ALO - "Vučić od danas sa narodom u Podrinju", o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da u narednim danima boravi u Podrinju.

BLIC - "Masakr u Ukrajini, 50 mrtvih i 200 ranjenih", Rusi udarili balističkim raketama. List piše i o stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca.

VEČERNJE NOVOSTI - "Proterali Srbe, sad zabranjuju i običaje", mržnja u Hrvatskoj, piše list. Predsednik Srbije se narednih pet dana seli u Loznicu: "Vučićev kabinet od danas u kasarni".

DANAS - "Kontranapad na 'kopače' i građanska neposlušnost", udruženje "Ne damo Jadar" pravi spisak lobista Rio Tinta zbog akcije fantomskog pokreta, piše list. List piše i o pokušaju Vučića da odobrovolji proruske glasače, o boravku potpredsednika vlade Aleksandra Vulina na sajmu u Vladivostoku i susretu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

INFORMER - "Vučić se seli u Loznicu", o najavi predsednika Srbije da će u narednim danima svoje dužnosti obavljati u Podrinju.

KURIR - List piše o dešavanjima na Kosovu: "Kurtijev aparthejd".

NOVA - "Zona sumraka", premijer bio na skupu "svet paralelnih stvarnosti", realnost u kojoj vlast bira projekat "Jadar" umesto čistog vazduha, zemlje i vode. List piše i da je produžen rok za izgradnju dela autoputa: "Vesić za pola godine produžio rok za deo Pakovraće-Požega".

POLITIKA - Simbol nove ruske nuklerane doktrine "Burevestnik" izazvao paniku na zapadu. List piše i da "Srbi traže od EU da okonča Kurtijev teror".

SRPSKI TELEGRAF - "Ameri Maduru oteli avion", piše list o dešavanjima u Venecueli.

Teme