Web Analytics
Miler Mekintajer: Došao sam da ispravim neke stvari iz prošlosti - BetaRS

Miler Mekintajer: Došao sam da ispravim neke stvari iz prošlosti

Kosarka | Izvor: Beta | 04.09.2024 | access_time 20:35
Miler Mekintajer: Došao sam da ispravim neke stvari iz prošlosti
Košarkaš Crvene zvezde Kodi Miler Mekintajer rekao je večeras da je došao u klub da bi ispravio neke stvari iz prošlosti i da je prevazišao boravak u Partizanu.

"Sada u crveno-belom dresu ciljevi su jasni. Došao sam da ispravim neke stvari iz prošlosti", rekao je Miler novinarima u hali "Aleksandar Nikolić", preneo je Mocart sport.

Miler Mekintajer je tokom leta 2020. godine došao u Partizan, ali je već narednog februara napustio klub. 

On je na društvenim mrežama pisao da je dugo čekao ovu priliku, a novinari su ga upitali za to.

"Ja sam takva osoba, ako nešto nisam uspeo u životu u prošlosti, doći ću da ispravim. Šta god to bilo, da li je košarka ili bilo šta drugo u pitanju. Takav sam i sa prijateljstvima, takav sam i u poslu. Ako se ukaže prilika da nešto ispravim što me emotivno muči, onda ću iskoristiti tu priliku. Često u životu i karijeri idem težim putem kako bih nešto ispravio", rekao je američki košarkaš.

O periodu koji je proveo u Partizanu nije želeo previše da priča.

"Život, prosto nešto što se desilo. Prevazišao sam to. Verujem u sebe, verovao sam uvek u sebe i zbog toga sam uspeo da se vratim u Beograd", naveo je.

Miler Mekintajer je konstatovao da se grad promenio, da se oseća dobro, ali da tek upoznaje saigrače.

"Bićemo dobri onoliko koliko budemo trenirali, iz dana u dan. Sve će zavisiti od truda koji uložimo sada, koji uložimo u decembru, martu i tako do kraja sezone. Sve zavisi od nas. Fokus na na svakom danu, treningu i svakoj utakmici. Želim da treniram žestoko i da na utakmici dam sve od sebe", rekao je on.

Na konstataciju novinara da je možda prethodnih godina često bio potcenjen, on je rekao da se ne obazire previše.

Prošle sezone igrao je dobro u Baskoniji.

"Samo sam srećan što su ljudi imali priliku da vide šta umem. Imao sam i ranije tripl-dablove, imao sam i 19 asistencija. Sada sam imao priliku u Baskoniji da to pokažem u Evorligi i na tome ću uvek biti zahvalan", naveo je Miler Mekintajer.

Njega raduje što će imati priliku da sarađuje sa Milošem Teodosićem.

"Sjajan lik, sjajan igrač. Uzbuđen sam što imam priliku da učim od njega. Možda će mi reći da ućutim jer ga stalno nešto pitam, ali prosto sam u odličnoj situaciji da učim od takvog igrača", rekao je on.

Teme