Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 8. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 8. septembar 2024. godine

Društvo | 08.09.2024 | access_time 10:40
Naslovne strane za nedelju, 8. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 8. septembar pišu o Prajd šetnji koja je održana u Beogradu, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića s građanima o rudarenju litijuma i o drugim temama.

ALO - "Suze, plač i pesma na oproštaju od Bore", o sahrani Bore Đorđevića. "Piksijevi ratnici napadaju Dansku", o predstojećoj utakmici fudbalske reprezentacije Srbije.
BLIC - "Prajd šetnja Beogradom", o Prajd šetnji koja je održana u subotu u glavnom gradu. "Rio Tinto mora da nam dostavi tri studije", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom razgovora s građanima u Ljuboviji.

VEČERNJE NOVOSTI - O razgovoru predsednika Srbije Vučića sa građanima Ljubovije "Tri ključna pitanja za 'Rio Tinto'". "Bora uz 'Anđela' zauvek u svom Čačku", o sahrani rok muzičara Bore Đorđevića.

KURIR - Predsednik Srpske liste Zlatan Elek u intervjuu za list kaže "Srbi na KiM su živi spartanci, koji u nemogućim uslovima čuvaju srpsko ime".

PLOTIKA - Predsednik Srbije tokom razgovora s građanima u Ljuboviji o rudarenju litijuma: "Država naterala 'Rio Tinto' da predvidi bolje rešenje za deponiju". Razgovor nedelje sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović: "Čekamo ideje naučnika o projektu 'Jadar'".

SRPSKI TELEGRAF - List piše da je predsednik Srbije "rešetao direktore Rio Tinta" postavljajući im pitanja. "Srbija juče u suzama ispratila Boru Đorđevića", o sahrani rokera.

Teme