Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 10. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 10. septembar 2024. godine

Društvo | 10.09.2024 | access_time 09:05
Naslovne strane za utorak, 10. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 10. septembar 2024. pišu o vraćanju vojnog roka, o kreditima i o poseti Podrinju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BLIC - Muke oko vraćanja obaveznog vojnog roka: "U vojsku ni po babu ni po stričevima". Kraj bahate pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina: "'Znaš li ti ko sam ja' ipak podnela ostavku".

VEČERNJE NOVOSTI - Analiza lista: "I Srbiji sankcije za pomoć Srpskoj?" Nacrt zakona na raspravi: "Uvodi se granica na kamate za kredite". Porodice sa troje osnovaca: "Besplatni udžbenici najstarijem detetu".

DANAS - Aktivista "Ne damo Jadar" o razgovoru predsednika Srbije i direktora Rio Tinto sa građanima u Ljuboviji, "Zlatko Kokanović: Vučiću bolje da ide na Kosovo". U prva tri meseca ove godine Beograd ispunio tek trećinu svojih ciljeva na putu ka EU: "Vlada Srbije pala na ispitu".

ALO - "Mršav start", o nastupu fudbalske reprezentacije Srbije u Ligi nacija. List piše da je NATO u panici zbog ruskih hakera.

INFORMER - List piše da su se "lažni ekolozi" udružili sa opoziciom da bi srušili s vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR - "Bahata opštinarka iz Zrenjanina neće više raditi zbog napada na dete", o ostavci zamenice zrenjaninskog gradonačelnika. "Srbija ne može bez Vlahovića u Ligu nacija", piše list o sastavu srpske fudbalske reprezentacije.

NOVA - Predsednik Srbije završio "turu" po Podrinju, pod naslovom "Palačinka rijaliti". List piše šta se moglo videli od fudbalske reprezentacije u poslednjim mečevima: "Piksi, Srbiji treba selektor, demagoga već imamo".

POLITIKA - Posrednička misija Lajčaka otežana bezumljem Prištine: "Dijalog u mraku Kurtijevog nasilja". Miloš Vučević o iskušenjima na Kosovu i Metohiji: "Potrebno je strpljenje da izdržimo teške dane".

SRPSKI TELEGRAF - "Poseta Podrinju bila pun pogodak", piše list.

Teme