Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 15. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 15. septembar 2024. godine

Društvo | 15.09.2024 | access_time 10:55
Naslovne strane za nedelju, 15. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Milan Obradović
 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 15. septembar pišu o vraćanju obaveznog vojnog roka, o promociji najmlađih oficira Vojske Srbije u Beogradu i o drugim temama.


ALO - "Srbija na udaru ciklona Boris" piše list o nevremenu u Evropi. "Srbi opet idu u vojnike" o uvođenju obaveznog vojnog roka.

BLIC - O vraćanju obaveznog vojnog roka u Srbiji "Vučić: Potpisao sam saglasnost za vraćanje obaveznog vojnog roka". List piše o nevremenu koje se očekuje da će pogoditi i Srbiju "Ciklon 'Boris' hara Evropom". "Svet na ivici nuklearne katastrofe", o ratu u Ukrajini.

KURIR - "U stroj", uveden obavezan vojni rok od 75 dana. "Ciklon pravi haos, Dunav u sredu najviši u Srbiji", o nevremenu u Evropi.

VEČERNJE NOVOSTI - "U vojne strojeve dogodine od juna", list piše o vraćanju obaveznog vojnog roka u trajanju od 75 dana. Intervju sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom "Ne treba nam EU ako je cena sukob sa Rusijom i da priznamo Kosovo".

POLITIKA - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na promociji najmlađih oficira "Vučić: Uvek morate da budete sa svojim narodom". List piše o posebnoj sednici Vlade Srbije "Usvojeno vraćanje obaveznog vojnog roka".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o uvođenju obaveznog vojnog roka u Srbiji.

Teme