Web Analytics
Naslovne strane za petak, 20. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 20. septembar 2024. godine

Društvo | 20.09.2024 | access_time 08:50
Naslovne strane za petak, 20. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak 20. septembar pišu o stavovima opozicije o predstojećoj sednici Skupštine Srbije o litijumu, o pripravnosti zbog opasnosti od poplava, o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu.

BLIC - List piše da pre vojnog roka idu i pregledi, u tekstu pod naslovom: "Od lekara, testa ličnosti, provere komšiluka". "Deo Budimpešte pod vodom, Dunav raste i u Srbiji", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Za vikend na skener može čak 4.000 ljudi", piše list. "Srbiji stiže prva rata od 112 miliona evra", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka u Briselu.

DANAS - "Američki 'vetar i leđa' gura Srbiju ka Zapadu", piše list o dosadašnjem, dvoipogodišnjem bilansu angažovanja ambasadora SAD Kristofera Hila. List piše da opozicija ne želi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje sednici parlamenta o litijumu, u tekstu pod naslovom: "Ne plašimo se Vučića, ne želimo cirkus".

NOVA - "Država troši 14 miliona dinara za film o EKSP-u", piše list. "Pozorište nam je bolje od države", rekao je dramski pisac Dušan Kovačević.

POLITIKA - List piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao na radnom ručku u Briselu, u tekstu pod naslovom: "Srbija će od 1. januara postati deo SEPA". "Glavna autobuska stanica seli se na Novi Beograd 29. septembra", piše list.

KURIR - "Podrška" - Vučić: EU Srbiji daje 1,58 milijardi evra, prvi novac već u oktobru. List piše i da su zbog nadošlog Dunava sve službe u našoj zemlji u pripravnosti: "Poplave, plavni talas u Srbiji uhvatio zalet".

SRPSKI TELEGRAF - "Srbiji od EU 1,58 milijardi evra", najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

INFORMER - "Mosad pokrenuo novu eru terorizma", piše list.

ALO - "Nole pred moštima kralja Milutina", o poseti hramu u Sofiji.

Teme