Web Analytics
Nastavlja se Super liga, derbi Partizana i Zvezde u ponedeljak u Humskoj - BetaRS

Nastavlja se Super liga, derbi Partizana i Zvezde u ponedeljak u Humskoj

Fudbal | Izvor: Beta | 20.09.2024 | access_time 10:25
Nastavlja se Super liga, derbi Partizana i Zvezde u ponedeljak u Humskoj
Utakmicama devetog kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a u centru pažnje je 174. "večiti" derbi, u kome će Partizan u ponedeljak dočekati Crvenu zvezdu.

Utakmica u Humskoj igra se u ponedeljak od 19 časova. Zvezda u utakmicu ulazi kao jedina neporažena ekipa u ligi sa 19 bodova i pokušaće da nastavi dobar niz i zadrži prvo mesto na tabeli. Ekipa Vladana Milojevića utakmicu čeka posle poraza od Benfike (1:2) u četvrtak uveče na početku takmičenja u Ligi šampiona.

Partizan je bez pobede u poslednje tri utakmice, a posle poraza u prošlom kolu od OFK Beograda (2:3) zauzima šesto mesto na tabeli sa 11 bodova.

Crveno-beli odigrali su sedam, a crno-beli šest utakmica u prvenstvu.

Drugoplasirana Mladost iz Lučana u subotu od 20 časova u Kruševcu igra protiv Napretka i treba joj dobar rezultat kako bi zadržala visok plasman. Ekipa iz Lučana ima 16 bodova na drugom mestu, a Napredak je posle dva vezana poraza 13. sa osam bodova.

Takođe 16 bodova ima i trećeplasirani OFK Beograd, koji u nedelju od 20 časova igra u Pančevu protiv Železničara. Domaći su peti na tabeli sa tri boda manje od predstojećeg protivnika.

Fudbaleri TSC-a u subotu od 18 časova dočekuju Novi Pazar i pokušaće da prekinu niz od tri poraza i odlepe se sa dna tabele. Ekipa iz Bačke Topole je pretposlednja sa sedam bodova, uz utakmicu manje, a bod više ima Novi Pazar na 11. mestu, takođe posle sedam mečeva.

U isto vreme u Beogradu Čukarički će dočekati Jedinstvo sa Uba, ekipu koja jedina nema pobedu u Super ligi ove sezone.

IMT će u nedelju od 19 časova igrati kao domaćin u Loznici protiv Vojvodine i pokušaće da prekine od dva poraza, dok će u isto vreme u Nišu Radnički dočekati Spartak i pokušaće dobrim rezultatom da ostane u gornjem delu tabele.

Osim "večitog" derbija, u ponedeljak igraju i Radnički 1923 - Tekstilac, a utakmica u Gornjem Milanovcu počinje od 17 časova.

Parovi devetog kola Super lige Srbije:

Subota:

Čukarički - Jedinstvo (18.00)
TSC - Novi Pazar (18.00)
Napredak - Mladost (20.00)

Nedelja:

IMT - Vojvodina (19.00)
Radnički Niš - Spartak (19.00)
Železničar - OFK Beograd (20.00)

Ponedeljak:

Radnički 1923 - Tekstilac (17.00)
Partizan - Crvena zvezda (19.00)

Teme