Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 24. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 24. septembar 2024. godine

Društvo | 24.09.2024 | access_time 09:30
Naslovne strane za utorak, 24. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utoraka, 24. septembra pišu o raspravi o rebalansu budžeta u Skupštini Srbije, dešavanjima zbog izbora za Studentski parlament novosadskog Filozofskog fakulteta i aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku.

ALO - "Polarni vrtlog donosi sneg" o promeni vremena koja je najavljena za vikend. "Zaraza će ubiti milione" o navodima da su se u Gazi razvile bolesti koje nije moguće lečiti antibioticima.

BLIC - "Poziv početkom 2025. a na jesen kasarna", piše list o obaveznom služenju vojnog roka. "Kari oseća da želimo da ostane", kazao je reprezenativac Bogdan Bogdanović, o selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Svetislavu Pešiću koji se povukao s te funkcije.

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Njujorka, uoči sednice UN, u tekstu pod naslovom: "Mnogi lude zbog srpskih ordena". "U šest sala zalečili 12 srca za dan", o radu lekara beogradskog Instituta "Dedinje".

DANAS - List piše da izbori za Studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu umalo da završe tragično: "Šok bombe i napad batinaša na studente". "Na temi Kosova se dolazilo ili odlazilo s vlasti", piše list.

KURIR - "Kurtijevi policajci ukrali vrednu arhivsku građu Srbije", piše list.

NOVA - List piše da je ispred zgrade rektorata Univerziteta u Novom Sadu došlo do nasilja, u tekstu pod naslovom: "Na studente bačena eksplozivna naprava". "Budžet BIA dupliran za sedam godina", piše list.

POLITIKA - "Rebalans za brži razvoj zemlje", piše list o rebalansu republičkog budžeta za ovu godinu, o kome je u ponedeljak počela rasprava u Skupštini Srbije. "Urađeno 12 operacija sa malim rezom na srcu", piše list o radu lekara beogradskog Instituta "Dedinje".

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu predsednika Srbije iz Njujorka "Pandorina kutija je otvorena još 1999. i 2008".

Teme