Web Analytics
Milojević: Ivanić se oporavlja, očekujemo da se što pre vrati u ekipu - BetaRS

Milojević: Ivanić se oporavlja, očekujemo da se što pre vrati u ekipu

Fudbal | Izvor: Beta | 26.09.2024 | access_time 17:50
Milojević: Ivanić se oporavlja, očekujemo da se što pre vrati u ekipu
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se fudbaler Mirko Ivanić oporavlja i da očekuje da se što pre priključi ekipi.

"Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi. Kada je u pitanju mladi Maksimović ima još vremena", rekao je Milojević.

Ivanović je u ponedeljak tokom utakmice protiv Partizana povredio primicač, a Zvezda je ranije saopštila da se njegov povratak očekuje 19. oktobra.

Zvezda će u petak od 19 časova igrati protiv Železničara iz Pančeva, utakmicu 10. kola Super lige Srbije.

"U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč za Železničarom, koji je dobra i nadahnuta ekipa", naveo je Milojević.

‍On je pohvalio trenera pančevačke ekipe Marka Savića, kao i napadača Lazara Romanića.

"Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiu. Pružao je fenomenalne partije i izrastao je u dobrog igrača", naveo je Milojević.

Govoreći o sastavu ekipe, Milojević je rekao da će posle treninga i sastanka sa lekarskim timom videti koji igrač je spreman, a upitan je i da li će u ekipi biti dva bonus igrača.

"To mi ne predstavlja nikakav problem, kao što sam prethodno napomenuo. Videćemo sa kojim ćemo igračima da izađemo na teren, a bitna je suština", dodao je on.

Trener crveno-belih dodao da je da klubu prija što su Marko Ilić i Andrija Maksimović na širem spisku reprezentacije za utakmice u Ligi nacija.

"Selektor je procenio da mu takvi igrači trebaju, a mi smo u njegovoj službi i stojimo mu na raspolaganju. Sve nam to čini veliku čast. Nadam se da će nas igrači koji dobiju poziv reprezentacije predstaviti dostojno i da će pomoći nacionalnom timu što više mogu", rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli sa 22 boda iz osam utakmica, a Železničar je sedmi sa 13 bodova, uz utakmicu više.

Teme