Web Analytics
Miralem Pjanić novi fudbaler CSKA iz Moskve - BetaRS

Miralem Pjanić novi fudbaler CSKA iz Moskve

Fudbal | Izvor: Beta | 26.09.2024 | access_time 18:20
Miralem Pjanić novi fudbaler CSKA iz Moskve
Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa CSKA iz Moskve.

Kako je saopštio ruski klub, 34-godišnji fudbaler sredine terena potpisao je ugovor na godinu dana, uz mogućnost nastavka saradnje na još jednu godinu.

Pjanić je kao slobodan igrač došao u CSKA, nakon što mu je istekao ugovor sa Šardžom iz UAE.

"Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor, CSKA je ogroman klub sa ogromnom istorijom. Odlično poznajem CSKA jer sam dolazio da igram sa drugim klubovima u evropskim takmičenjima. Ovo je klub sa istorijom koji će se uvek boriti za prvo mesto, klub ogromnog potencijala i legendarnih igrača kakav je Igor Akinfejev", rekao je Pjanić za klupski sajt.

On je dodao da mu je dolazak u moskovski klub izazov kakav mu je bio potreban.

"Prošla godina je bila zanimljiva. Imao sam priliku da igram u azijskoj Ligi šampiona i osvajam trofeje, ali želim da se vratim na evropsku scenu, u konkurentnu ligu u kojoj su puni stadioni. Zaista sam srećan što sam ovde", naveo je on.

Pjanić je u CSKA raditi sa srpskim trenerom Markom Nikolićem, bivšim trenerom Partizana.

Pjanić je tokom karijere igrao za Mec, Lion, Romu, Juventus, Barselonu i Bešiktaš.

Nastupao je za mlade selekcije Luksemburga, ali i za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, za koju je od 2008. do 2024. godine odigrao 115 utakmica i postigao 18 golova.

Teme