Web Analytics
SSP: Nije otvorena Glavna autobuska stanica već novi parking na Novom Beogradu - BetaRS

SSP: Nije otvorena Glavna autobuska stanica već novi parking na Novom Beogradu

Politika | 27.09.2024 | access_time 12:50
SSP: Nije otvorena Glavna autobuska stanica već novi parking na Novom Beogradu
Foto: Beta/Milan Ilić

Predsednica beogradskog odbora opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je da gradska vlast, na čijem je čelu Aleksandar Šapić, danas nije otvorila novu autobusku stanicu na Novom Beogradu već "parking" i da je sada jasno da oni nisu u stanju da sprovedu ni najosnovnije infrastrukturne projekte.

"Da su naprednjaci svečano otvorili parking potvrđuje i to što stanična zgrada ne postoji i da je njen završetak planiran za 2026. godinu, kada se navršava punih osam godina od početka radova", navela je Popović u saopštenju i dodala da je za to vreme bilo moguće napraviti tri mosta.

Ona je ocenila da će funkcionisanje tog objekta doneti muke za Beograđane koji, zbog nesposobnosti i korumpiranosti gradske vlasti, ni nakon sedam godina neće imati Glavnu autobusku stanicu.

"Sada je svima jasno da ova vlast nije u stanju da realizuje ni najosnovnije infrastrukturne projekte i da su jedino sposobni da otimaju narodne pare i obmanjuju građane... Dete koje je rođeno kada su zaboli prvi ašov sada je krenulo u školu. Građanima je dosta rušenja Beograda, lažnih obećanja i praznih priča i krajnje je vreme je da nesposobnost i korupcija budu zamenjeni odgovornošću i transparentnošću", dodala je Popović.

Teme