Web Analytics
Gođevac (SSP) povodom nesreće u Zemunu: Od danas Šapića smatramo odgovornim za svaki udes - BetaRS

Gođevac (SSP) povodom nesreće u Zemunu: Od danas Šapića smatramo odgovornim za svaki udes

Politika | 28.09.2024 | access_time 14:40
Gođevac (SSP) povodom nesreće u Zemunu: Od danas Šapića smatramo odgovornim za svaki udes
Foto: Beta/Milan Ilic

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Gođevac je danas, povodom toga što je u Zemunu otpao deo jednog autobusa javnog gradskog prevoza i udario u drugi, izjavila da će gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića i "njegovu ekipu" od danas smatrati odgovornim za svaki udes i da će ih krivično goniti.

"Već 26 meseci tražimo od gradskih vlasti da obave vanredni tehnički pregled i povuku sa ulica vozila koja su nebezbedna i neispravna. Čak ni smrt prolaznice na trotoaru, koju je pogodio točak koji je otpao sa autobusa, nije bila dovoljna opomena za Šapića koji umesto da radi za građane, glumi manekena i fotografiše se ispred Mercedesovih autobusa koje grad nije ni kupio", navela je ona u pisanoj izjavi.

Gođevac je dodala da je potpuno jasno da Šapića i "njegovu ekipu nestručnih i korumpiranih naprednjaka" ne interesuje kako je Beograđanima koji se voze autobusima sa kojih otpadaju delovi, što izaziva udese kao danas u Zemunu ili kako je bežati iz zapaljenog autobusa punog dima.

Prema njenim rečima, njihova jedina briga je kako "da obezbede nekom novokomponovanom biznismenu bliskom SNS-u da zaradi milijarde i napune svoje džepove".

Teme