Web Analytics
Hotel Grand Kopaonik osvojio nagradu DIGITAL AWARDS za najbolju marketinšku kampanju - BetaRS

Hotel Grand Kopaonik osvojio nagradu DIGITAL AWARDS za najbolju marketinšku kampanju

Ekonomija | Izvor: Beta | 30.09.2024 | access_time 11:30
Hotel Grand Kopaonik osvojio nagradu DIGITAL AWARDS za najbolju marketinšku kampanju
Foto: Beta/Miloš Miškov
Kompanija MK Resort objavila je danas da je dobitnik nagrade za najbolju kampanju na društvenim mrežama za kampanji kreiranu za hotel "Grand Kopaonik".

Kampanja "Na visini savršenstva", kreirana za hotel "Grand Kopaonik", prepoznata je kao vodeća u kreativnosti i digitalnom nastupu na manifestaciji "DIGITAL AWARDS 2024", održanoj u Privrednoj komori Srbije, koja okuplja najbolje projekte iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT-industrije i digitalnih inovacija.

Kako je navedeno, kampanja "Na visini savršenstva" imala je viziju stvaranja "nove idealne letnje destinacije" u vreme klimatskih i društvenih promena koje nameću nove ideje, navike i standarde.

Pažljivo su kreirani inovativni sadržaji koji su ostvarili snažnu interakciju sa publikom, budeći prijatne asocijacije i uspomene, povezujući ih sa nezaboravnim letnjim doživljajima, objavio je MK Risort.

Istaknuto je da su poruke pridobile brojnu publiku i nove goste, pružajući na taj način i snažan doprinos lokalnoj zajednici i popularizaciji lokalnih vrednosti i lepota Srbije, posebno ističući prirodne i kulturne znamenitosti Kopaonika ali i povezanih vrednosti Jošaničke banje, Magliča i Raške.

"Ovo priznanje donosi potvrdu naše vizije i predanosti u promovisanju autentičnih i inovativnih turističkih ponuda. Ponosni smo što smo uvek na visini savršenstva i sinonim za ekskluzivnu destinaciju za sve one koji tragaju za vrhunskim odmorom i autentičnim iskustvima", izjavila je prilikom uručenja nagrade direktorka marketinga i komunikacija MK Mountain Resort Svetlana Kostić.

Podseća se da je "DIGITAL AWARDS" nagrada koja služi kao priznanje kompanijama koje su pokazale vrhunsku kreativnost, inovativnost i uspešnost u komunikaciji sa publikom putem digitalnih platformi, menjajući sliku kreativne industrije.

Dodeljuje se u okviru regionalne konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima DIGITAL, koja je ove godine održana 10. put.

Teme