Web Analytics
Crvena zvezda poražena od Intera u Milanu - BetaRS

Crvena zvezda poražena od Intera u Milanu

Fudbal | Izvor: Beta | 01.10.2024 | access_time 22:55
Crvena zvezda poražena od Intera u Milanu
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na gostujućem terenu u Milanu od Intera 0:4, u meču drugog kola Lige šampiona.

Strelci za Inter bili su Hakan Čalhanoglu u 11, Marko Arnautović u 59, Lautaro Martines u 71. i Mehdi Taremi iz penala u 81. minutu.

U prvom kolu, Zvezda je na svom terenu u Beogradu poražena od Benfike 1:2. U narednom kolu, Zvezda će gostovati Monaku.

Napadač Intera Marko Arnautović je u četvrtom minutu zatresao mrežu Zvezde, nakon centaršuta Čalhanoglua, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Nakon greške i izgubljene lopte, Elšnik je napravio faul na oko 25 metara od gola. Slobodan udarac je izveo Čalhanoglu, i preciznim udarcem u bliži Glazerov ugao doneo prednost Interu u 11. minutu.

Zvezda je prvi put zapretila u 19. minutu. Udarac iz daljine je oprobao Maksimović, ali je lopta otišla preko gola.

Minut kasnije Inter je ponovo zatresao mrežu Zvezde, ali je u začetku akcije Dumfris bio u ofsajdu i taj pogodak je poništen nakon signalizacije pomoćnog sudije.

U 23. minutu. Mkintarijan je, nakon asistencije Arnautovića, izašao sam ispred Glazera, ali je golman Zvezde dobro reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Maksimović je ponovo oprobao udarac u 29. minutu, šutirao je iskosa sa ivice šesnaesterca u dalji ugao ali pored gola.

Nakon greške kapitena Zvezde Spajića u 39. minutu, Mkintarijan je ponovo bio u velikoj šansi, šutirao je sa oko šest metara, ali visoko preko gola. Dva minuta kasnije, pokušao je Silas na drugoj strani, ali je dobro intervenisao golman Intera Zomer.

Inter je duplirao prednost u 59. minutu. Taremi je na ivici šesnaesterca oduzeo loptu Kruniću, proigrao Arnautovića koji je neometan sa oko 10 metara zatresao mrežu.

Dva minuta kasnije, Arnautović je ponovo imao veliku šansu, ali je njegov udarac odbranio Glazer. I u narednom napadu se istakao Glazer kada je zaustavio udarac Augusta.

Treći gol Zvezda je primila u 71. minutu i ponovo nakon individualne greške. Spajić je loše primio loptu, što je iskoristio Taremi, oduzeo je loptu Spajiću i proigrao Martinesa koji je ušao u šesnaesterca i udarcem po zemlji rutinski savladao Glazera.

U 77. minutu Drkušić je oborio Martinesa u šesnaestercu, a sudija Cvajer je pokazao na "belu tačku". Odgovrnost je preuzeo Taremi i udarcem po sredini gola savladao Glazera.

Inter je do kraja meča kontrolisao dešavanja na terenu i stigao do prve pobede ove sezone u Ligi šampiona.

U prvom kolu, Inter je u Mančesteru remizirao sa Mančester sitijem, a u sledećem kolu će gostovati Jang Bojsu.

Teme