Web Analytics
Eliksir Grupa pokreće program 'Elixir Boost Stipendija' - BetaRS

Eliksir Grupa pokreće program 'Elixir Boost Stipendija'

Ekonomija | Izvor: Beta | 02.10.2024 | access_time 10:20
Eliksir Grupa pokreće program 'Elixir Boost Stipendija'

Eliksir grupa (Elixir Group) objavila je danas da po prvi put otvara konkurs "Elixir Boost Stipendija" za studente završnih godina i master studija tehničko-tehnoloških fakulteta u Srbiji za akademsku 2024/2025. godinu, za koji zainteresovani mogu podneti prijava do 31. oktobra.

Cilj raspisivanja godišnje stipendije od 3.150 evra jeste pružanje podrške talentovanim i ambicioznim studentima u njihovom akademskom napretku i profesionalnom razvoju, navedeno je u saopštenju.

Uslov za dodelu "Elixir Boost Stipendije" je da se stipendista obaveže da će po završetku studija zasnovati radni odnos u jednoj od dve članice Eliksir grupe: Eliksir Prahovu (Elixir Prahovu) ili Eliksir kraftu (Elixir Craft-u) u trajanju jednakom periodu u kojem su primali stipendiju.

Maksimalno trajanje stipendije je devet meseci u okviru jedne akademske godine.

Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji ispunjavaju uslove: da su državljani Srbije, da imaju status redovnog studenta četvrte godine osnovnih studija ili studenta master studija tehničko-tehnoloških fakulteta, da imaju ostvaren minimalni prosek ocena od 7,0 u prethodnoj akademskoj godini, da poznaju engleski jezik na osnovnom nivou i da imaju pozitivan rezultat na testu logike koji je sastavni deo selekcionog postupka.

Kandidati se mogu prijaviti isključivo elektronskim putem, slanjem CV-ja sa akademskim i ličnim podacima, uverenja o položenim ispitima i prosečnoj oceni, kao i motivacionog pisma do 500 reči na email adresu: stipendija@elixirgroup.rs i na veb-sajtu https://www.elixirgroup.rs/karijera/boost-stipendija/

Komisija zadužena za dodelu stipendija će u roku od 10 dana od isteka roka za podnošenje prijava doneti odluku o kandidatima koji prolaze u naredni krug selekcije.

Teme