Web Analytics
Milojević očekuje neizvesnu utakmicu protiv IMT-a - BetaRS

Milojević očekuje neizvesnu utakmicu protiv IMT-a

Fudbal | Izvor: Beta | 05.10.2024 | access_time 17:35
Milojević očekuje neizvesnu utakmicu protiv IMT-a
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas očekuje neizvesnu utakmicu protiv IMT-a i da pozicija na tabeli ne oslikava kvalitet predstojećeg protivnika u Super ligi.

"Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje", rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 19 časova u Loznici protiv IMT-a, utakmicu 11. kola Super lige Srbije.

Milojević je naveo da u ekipi ima povređenih i umornih igrača, ali da to nije strašno da ne mogu da igraju i da će posle današnjeg treninga izabrati tim.

Zvezda je prošle sezone u Loznici osvojila Kup, a trener crveno-belih rekao je da je lepo igrati na Lagatoru.

"Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će navojači doći u velikoj broju na stadion koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi", dodao je on.

Fudbaler Zvezde Andrija Maksimović je dobio poziv u A reprezentaciju Srbije za predstojeće utakmice u Ligi nacija protiv Švajcarske i Španije.

"Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala", ocenio je Milojević.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u Super ligi, prva je na tabeli sa 25 bodova, a IMT, koji je vezao četiri poraza, zauzima pretposlednje mesto sa osam bodova.

Teme