Web Analytics
Milojević: Igrači su ispunili očekivanja - BetaRS

Milojević: Igrači su ispunili očekivanja

Fudbal | Izvor: Beta | 06.10.2024 | access_time 21:40
Milojević: Igrači su ispunili očekivanja
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su igrači kojima je dao šansu u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv IMT-a ispunili očekivanja i da je zadovoljan što ekipa pobedom odlazi na pauzu u šampionatu.

"Čestitao bih mojim igračima na pobedi. Odigrali smo dosta dobru utakmicu, imamo širok roster i mnogo igrača koji su preumorni, na granici da se povrede. Imali smo ubitačan ritam, a većina njih su standardni i ići će u svoje reprezentacije. Dali smo šansu igračima koji su sa nama i oni su ispunili očekivanja, sve je bilo kako treba", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Loznici IMT 3:1, u utakmici 11. kola Super lige Srbije. Milojević je napravio osam izmena u odnosu na utakmicu protiv Intera u Milanu u Ligi šampiona i odmorio nekolicinu standardnih igrača.

Zvezda je primila gol posle greške kapitena Milana Rodića, sa oko 40-ak metara, a Milojević je pohvalio golmana IMT-a Gorana Vukliša.

"Golman Vukliš je bio igrač utakmice, nestvarno šta je branio. Kontrolisali smo utakmicu do trenutka kada smo primili smo gol, neshvatljiv, ali jednog dana će i to prestati. Idemo da se odmorimo, da mi se vrate igrači zdravi", dodao je Milojević.

Trener IMT-a Milan Stojanoski zadovoljan je igrom mladih igrača.

"Rezultat nije bitan u ovakvoj utakmici, divno je što smo imali šestoricu mladih igrača, da odigraju ovakvu utakmicu. U prvom poluvremenu dok smo imali snage bili smo egal. Imamo lepu perspektivu, treba sa ovim igračima da se radi, to je budućnost IMT-a", naveo je Stojanoski.

U prvenstvu sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija, a Zvezda će u 12. kolu dočekati Radnički iz Niša, a IMT će u Lučanima igrati protiv Mladosti.

Teme