Web Analytics
Obradović: Potrebno da se celu utakmicu održi koncentracija - BetaRS

Obradović: Potrebno da se celu utakmicu održi koncentracija

Kosarka | Izvor: Beta | 09.10.2024 | access_time 15:30
Obradović: Potrebno da se celu utakmicu održi koncentracija
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da želi da njegova ekipa odigra predstojeću utakmice Evrolige protiv Real Madrida na isti način kao svaku prethodnu i da je ključno da sve vreme ostane fokusirana.

"Znamo koliko je Real dobar tim. Spremili smo se da odigramo utakmicu na najbolji način. Svesni smo svih njihovih kvaliteta, ali smo takođe svesni svih naših kvaliteta. Razgovarali smo sa igračima, bio je dobar trening. Probaćemo da odigramo na isti način na koji smo odigrali prošle utakmice, pa čak i utakmicu protiv Baskonije koju smo izgubili. Potrebno je da se koncetracija drži svih 40 minuta, to je falilo", naveo je Obradović na razgovoru sa novinarima u Maloj sali Beogradske arene.

Partizan će u Madridu protiv Reala igrati u četvrtak u 20.45.

"Uprkos tome što ne igra Kampaco, Real Madrid ima dosta igrača koji mogu da preuzmu tu ulogu i oni su tim koji ima najvišu ambiciju, da postane prvak Evrope", dodao je on.

Trener Partizana je dodao da će u Madrid ići sa 13 igrača, a da će Ajzeja Majk i Aleksa Dimitrijević ostati u Beogradu.

Krilo Partizana Isak Bonga je takođe naveo da je ključno da ekipa zadrži fokus celu utakmicu.

"Potrebno je da zadržimo dugačak period fokusa, sve četiri četvrtine. Na kraju utakmice protiv Baskonije smo izgubili fokus, i pravili smo glupe greške. Potrebno je da igramo na najvišem nivou svih 40 minuta", naveo je Bonga.

Bek Partizana Ife Lundberg rekao je da očekuje utakmicu visokog intenziteta, jer oba tima žele da zabeleže prvu evroligašku pobedu u sezoni.

"Očekujem jako dobru utakmicu, visokog intenziteta, dva jako takmičarska tima. I mi, i oni smo izgubili u prvom kolu, pa će oba tima izaći na teren željni borbe", kazao je Lundberg.

Partizan je u prvom kolu Evrolige izgubio u Vitoriji od Baskonije 82:88, dok je Real Madrid u Minhenu izgubio od Bajerna 89:97.


Teme