Web Analytics
Skupština fudbalskog kluba Partizan odložena za 21. oktobar na zahtev Ljajića - BetaRS

Skupština fudbalskog kluba Partizan odložena za 21. oktobar na zahtev Ljajića

Fudbal | Izvor: Beta | 10.10.2024 | access_time 14:45
Skupština fudbalskog kluba Partizan odložena za 21. oktobar na zahtev Ljajića
Skupština fudbalskog kluba Partizan, na kojoj će biti razrešeni svi rukovodioci i uprava kluba odložena je za 21. oktobar na zahtev kandidata za predsednika crno-belih Rasima Ljajića.

Kako je saopštio Partizan, odlaganje je dogovoreno na današnjem sastanku predsednika Partizana Milorada Vučelića i kandidata za predsednika Rasima Ljaljića na stadionu u Humskoj u Beogradu.

Skupština je trebalo da se održi u petak, 11. oktobra od 15 časova.

"Isključivi razlog za odlaganje sednice Skupštine jeste zahtev gospodina Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom", navodi se u saopštenju crno-belih.

Na sednici će biti doneta odluka o razrešenju predsednika kluba i Upravnog odbora, razrešenju generalnog direktora i izboru Privremenog organa koji će upravljati klubom nakon sednice Skupštine. Kandidat za predsednika Privremenog organa biće Rasim Ljajić.

Takođe, na toj sednici Skupštine biće razrešeni i svi delegati Skupštine, Skupština će biti raspuštena, a Privremeni organ koji će potom voditi klub organizovaće izbore za nove članove Skupštine koji će u budućnosti izabrati predsednika i ostale organe Partizana.

Teme