Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 24. oktobar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 24. oktobar 2024. godine

Društvo | 24.10.2024 | access_time 11:20
Naslovne strane za četvrtak, 24. oktobar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka 24. oktobra pišu o većim ratama na kredite, manjem rodu jabuka, o situaciju u srpskoj diplomatiji i drugim temama.

BLIC - "Za krediti od 50.000 do 70.000 evra rata veća 5.000 dinara", piše list. "Da li će goreti Amerika?", o predsedničkim izborima u SAD.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše da su učestale krađe na pruzi, u tekstu pod naslovom: "Dokle će lopovi da se igraju životima putnika". "Zvezdini stranci su istrošeni", piše list posle ubedljivog poraza od fudbalera Monaka.

DANAS - "Diplomatija u kandžama "burazerskih" kadrova", piše list. "Kusturica: Moja politika je uvek bila zaštita životne sredine", kaže reditelj Emir Kusturica.

INFORMER - "Srbiju žele što pre u Evropskoj uniji", piše list. Informer piše da "ruski i turski predsednik razmatraju odustajanje od dolara u međusobnoj trgovini".

ALO - "Sprema se žestoki rat u opoziciji", navodi list. "Jedno mesto u rudarstvu otvara četiri dodatna", piše Alo.

KURIR - "Plata Pešiću 900.000 evra plus bonusi", piše list. Kurir najavljuje posete visokih zvaničnika: "Tusk i Fon der Lajenova u Beogradu".

NOVA - "Milan Radoičić naložio poslanicima da glasaju za izbor Vjose Osmani", piše list. "Sa platom od 700 evra možete podići krediti od 69.000", piše list.

POLITIKA - "Važno je da Beograd i Sarajevo sarađuju", kazao je ministar vlade Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić. "Rod jabuka manji za trećinu", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Na ledu pet ministara", piše list o rekonstrukciji Vlade. "Bil Gejts poslednja šansa za Harisovu", naslov teksta o predstojećim američkim izborima.

Teme