Web Analytics
Mijatović potvrdio odlazak Ilieva sa mesta sportskog direktora Partizana - BetaRS

Mijatović potvrdio odlazak Ilieva sa mesta sportskog direktora Partizana

Fudbal | Izvor: Beta | 25.10.2024 | access_time 13:35
Mijatović potvrdio odlazak Ilieva sa mesta sportskog direktora Partizana
Član Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović potvrdio je danas odlazak Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora i rekao da je ta odluka jednoglasno doneta.

"Ivica Iliev od danas nije sportski direktor fudbalskog kluba Partizan. Odluka je jednoglasno doneta na vanrednoj sednici našeg Odbora. Odluka je doneta na inicijativu sportskog sektora, mene i Danka Lazovića", rekao je Mijatović, saopštio je Partizan.

Privremeni organ od ponedeljka vodi klub posle odlaska čitave uprave, a za sportski sektor zaduženi su nekadašnji igrači Partizana Mijatović i Lazović.

Iliev je pre mesec dana potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

"Moram da naglasim da je Ivica tu odluku prihvatio vrlo korektno i profesionalno, kako sam od njega očekivao. Ne bih više pričao o ovoj temi, radimo ono što smo manje-više obećali. Idemo napred, sve isključivo u funkciji našeg velikog kluba, fudbalskog kluba Partizan", naveo je Mijatović.

Partizan je na društvenim mrežama naveo da se od subote i utakmice sa Čukaričkim u Humskoj, na posao vraća nekadašnji spiker na stadionu Ljubomir Perić.

Teme