Web Analytics
Marinković želi nastavak niza pobeda košarkaša Partizana u ABA ligi - BetaRS

Marinković želi nastavak niza pobeda košarkaša Partizana u ABA ligi

Kosarka | Izvor: Beta | 25.10.2024 | access_time 14:20
Marinković želi nastavak niza pobeda košarkaša Partizana u ABA ligi
Kapiten košarkaša Partizana Vanja Marinković rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi dobru formu u ABA ligi i u predstojećoj utakmici protiv Krke i ostane neporažena u regionalnom takmičenju.

"Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da reagujemo i ostvarimo pobedu", rekao je Marinković, preneo je sajt Partizana.

Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova igraju u Beogradskoj areni protiv Krke, utakmicu šestog kola ABA lige.

U prethodnom kolu regionalne lige crno-beli su pobedili Zadar u neizvesnoj završnici, a zatim su u Evroligi izgubili od Virtusa.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da poštuje svakog protivnika u ABA ligi.

"Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu", dodao je on.

Partizan ima svih pet pobeda u ABA ligi i jedina je neporažena ekipa, a Krka ima dve pobede i tri poraza.

Na kraju današnjeg treninga u Beogradskoj areni, fudbaleri Partizana su posetili košarkaše, gde su jedni drugima poželeli mnogo uspeha u predstojećim utakmicama.

"Zahvaljujem momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Mnogo im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva", rekao je Marinković.

Uprava košarkaškog kluba Partizan odlučila je da ulaznice za utakmicu fudbalera Partizana i Čukaričkog, koja se igra u subotu od 15.55 časova, važe i za duel protiv Krke. Sa tim ulaznicama se može ući na Nivo 400 Beogradske arene.

Teme